Hallitus tiedottaa 14.1.2017

Lisätty 14.01.2017

Hallitus tiedottaa 14.1.2017

Isäntäkoulutusta Kattivankkurin takkatuvalla 28.1.2017 klo 13.00.

Kevään isäntäkoulutus järjestetään 20.5.2017 klo 13.00.

Tervetuloa uudet ja vanhat isännät!

Talvikausipaikalla 2016 - 2017 oleva jolla on isäntävuoro vielä varamatta, ota yhteys Mika Heikkiseen sähköpostilla etunimi.sukunimi@kattivankkuri.fi. Muutamia vuoroja on vielä vapaana keväällä.

Isäntävuorokalenteri kesä- ja heinäkuun osalta julkaistaan Kattivankkurin keittiöllä 17.4.

Tarjotaan muutamalle ulkopaikkakuntalaiselle kausipaikkalaiselle mahdollisuus saada kausipaikka Kainuun jäsenen hinnalla suorittamalla isäntävelvoite 3 vrk. Ilmoita halukkuutesi Mika Heikkiselle sähköpostilla etunimi.sukunimi@kattivankkuri.fi.

Toimikunnat

Kattivankkuritoimikunta

Puheenjohtaja Oiva Rimpiläinen, varapuheenjohtaja Mika Heikkinen,

jäsenet Jukka Kuvaja, Sami Haataja, Jouni Korpela, Jani Parkkinen, Marjaana Parkkinen,  Pasi Räisänen.

Treffi- ja huvitoimikunta

Puheenjohtaja Auli Luhtaniemi, jäsenet Eila Hallamaa, Tanja Heikkinen, Juhani Lukkari, Marjaana Parkkinen, Anna Räisänen.